Het Maggie’s benefietgala

In verband met de komst van het eerste Maggie’s Center in Groningen organiseerden wij een benefietgala in WILDLANDS Adventure Zoo Emmen. Meer dan 300 gasten genoten van een tropisch sterrendiner en brachten samen €240.000 euro bijeen. ZieOmmeZijde ondersteunt deze mooie stichting!

Hystock

Gasunie - ZoZZieOmmeZijde - Hystock Gasunie

De opening van de groene waterstofinstallatie HyStock van Gasunie door  Koning Willem-Alexander was de start van een week vol evenementen op deze Productieplant.  Opening, symposium, bijeenkomst voor medewerkers en een “open dag” voor buurtbewoners volgden elkaar op.  Wij gaven de opening vorm, dachten inhoudelijk mee, verzorgden het uitnodigings en vergunning traject, richten de gehele locatie in […]

Groninger Ondernemingsprijs

Elk jaar coördineren en produceren wij de Groninger Ondernemersprijs, waarbij 10 genomineerde bedrijven uit provincie Groningen centraal staan. Doel van deze prijs is het stimuleren van de Groninger economie, door excellente bedrijven een podium en een interessant netwerk te bieden. De gehele infrastructuur en de organisatie van de diverse bijkomende evenementen rondom deze prijs – […]

Afscheid directeur Groningen Seaports

Midden in de Eemshaven nam Harm Post groots afscheid als directeur van Groningen Seaports. Zeventien jaar lang stond hij, zeker niet onverdienstelijk, aan het roer van de Groninger havens. Daarom werd groots uitgepakt. Honderden mensen – bestuurders, ondernemers, vrienden en familieleden – kwamen naar de haven om Post te bedanken voor zijn werk.

Publieksdag waterstoftrein

Waterstoftrein in Groningen

Op het Hoofdstation Groningen kon tijdens de publieksdag de waterstoftrein bekeken worden. Eén van de belangstellenden was mevrouw Stientje van Veldhoven, Staatssecretaris van Infrastructuur en Waterstaat.