Life Science Conference

De impact van de LIFE Coöperatie op de life sciences & health sector in Noord-Nederland (en daarbuiten) is groot. Om dit zichtbaar te maken wordt de Life Science Conference georganiseerd, inclusief de uitreiking van de Innovation Award! Tijdens deze conferentie zijn er panelgesprekken, netwerkmogelijkheden, pitches en natuurlijk de prijsuitreiking.

Akkoord van Groningen

Het Akkoord van Groningen presenteerde op 12 mei in het Groninger Forum zijn strategische agenda. Het Akkoord is een samenwerkingsverband van de provincie, gemeente Groningen, kennisinstellingen en twee ziekenhuizen, en werkt aan de grote maatschappelijke vraagstukken van deze tijd.

European Conference on Sustainable Urban Mobility Plans

European Conference on Sustainable Urban Mobility Plans

In opdracht van de gemeente Groningen mochten we mede de European Conference on Sustainable Urban Mobility Plans organiseren. Een conferentie over hoe je steden beter beloopbaar en fietsvriendelijker kunt maken. Deelnemers kregen kans om te netwerken, belangrijke kwesties te bespreken en ideeën uit te wisselen over duurzame stedelijke mobiliteitsplanning. Daarnaast werden er excursies georganiseerd en […]

TenneT

Voor de ingebruikname van de TenneT organiseerden wij een officieel startmoment in combinatie met een inhoudelijk programma over groene transitie. De Nederlandse TSO TenneT en de Deense TSO Energinet werkten intensief samen bij de aanleg van de COBRA-kabel. Dit baanbrekende project verbindt Deense en Nederlandse netten via een hoogspanningskabel.

Natuurtop

Natuurtop 2019

In opdracht van de provincie Groningen organiseerden wij De Natuurtop. Een initiatief van het Interprovinciaal Overleg (IPO).Het was een interactief programma vol workshops, masterclasses, adviesgesprekken, inspiratieplekken en excursies, met als doel verbindingen te leggen tussen bestuurders en beleidsmedewerkers van maatschappelijke (natuur)organisaties, het bedrijfsleven,

Eredoctoraat uitgereikt aan Ban Ki-moon

redoctoraat uitgereikt aan Ban Ki-moon

In opdracht van de gemeente Groningen en de RUG hebben wij het bezoek van voormalig secretaris-generaal van de Verenigde Naties dhr. Ban Ki-moon aan Groningen in goede banen mogen leiden. Meneer Ban Ki-moon kreeg een eredoctoraat uitgereikt in de Martinikerk en heeft het klimaatcentrum Global Center on Adaptation op het Zernike-terrein officieel geopend.