De mensen achter
de schermen

Groot door klein te blijven

Ons evenementenbureau bestaat in de basis uit een klein team van vaste krachten. Wij, Inèz (eigenaresse) Maaike en Rosalie, vormen samen de zogenaamde ‘harde kern’ van ZieOmmeZijde. Daarnaast werken wij al jaren samen met een (zeer) groot team vaste partners dat we goed kennen. Zo kunnen we in elke behoefte voor een evenement voorzien.

Het team

Over ons

ZieOmmeZijde draait al even mee. In 2003 startte Jan Stratingh met Inèz Falkena dit bijzondere evenementenbureau. Sinds 2016 staat Inez aan het roer, maar wat betreft de missie en visie is er niks veranderd. 

“Wij zoeken graag de grenzen op. Geen opdracht is ons te groot of te gek. Binnen de mogelijkheden zoeken we met ons team altijd naar het hoogst haalbare, met als doel nét even wat verder te gaan én anders te zijn dan de rest. 

Wat we doen, doen we met plezier en dat zie je terug in het resultaat: Een middag of avond, waar maanden later nog met veel genoegen aan terug wordt gedacht. Wij zien geen reden voor ZieOmmeZijde om op de voorgrond te treden. De hoofdrol, die is voor u en voor uw gasten. We zijn er wel, maar je merkt het (bijna) niet.